Gala koncert Radia Ognjišče


23. Gala koncert Radia Ognjišče

Cankarjev dom, 19. novembra 2017 ob 15. in 19. uri.
Cena vstopnice je 20 € (parter in I. balkon) ali 15 € (II. balkon).

Vstopnice lahko kupite na najbližjem Petrolu ali v Cankarjevem domu. Vsak delavnik med 7.00 in 14.00 se lahko oglasite v našem tajništvu, kjer lahko brezplačno prevzamete tudi vstopnice, ki jih boste naročili prek spodnjega obrazca. V primeru pošiljanja po pošti (po povzetju) pošta Slovenije storitev zaračuna 4,5 €.* Ime
* Priimek
* Naslov
* Pošta
* Poštna številka
* Telefon
* Email

Označite uro koncerta:
* Ura koncerta

Število vstopnic:

Parter: Vstopnica v parterju stane 20 €.

I. balkon: Vstopnica na I. balkonu stane 20 €.

II: balkon: Vstopnica na II. balkonu stane 15 €.

Način prevzema: (prosimo izberite):
* Prevzem:

Vas pokličemo?
* Odziv:  
   
Dodatne želje in sporočila:
  Sporočilo
Ko podatke dobimo v tajništvo in jih pregledamo, vam pošljemo še dodatno povratno informacijo s potrditvijo.Najlepša hvala in dobrodošli na 23. Gala koncertu Radia Ognjišče 19. novembra!
 
Uporabnik, ki opravi vnos (osebnih) podatkov, daje osebno privolitev za obdelavo njegovih osebnih podatkov in sicer dovoljuje Radiu Ognjišče d.o.o, da skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zbira, pridobiva, vpisuje, ureja, vpogleduje, shranjuje ali na drug način obdeluje posredovane osebne podatke. Uporabnik dovoljuje, da Radio Ognjišče d.o.o. navedene osebne podatke uporablja za obveščanje glede dogodkov in vsebin povezanih z delom Radia Ognjišče. Navedene osebne podatke lahko Radio Ognjišče d.o.o. hrani in obdeluje do pisnega preklica privolitve udeleženca. Na podlagi 73. člena ZVOP-1 lahko posameznik kadarkoli zahteva popravek ali izbris podatkov in sicer pisno na naslov: Radio Ognjišče d.o.o., Studio Ljubljana, Štula 23, 1210 Ljubljana. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).